Затвержений план адвокації в сфері протидії ВІЛ/СНІД

Більше 20 ВІЛ-сервісних організацій, що працюють на території Одеської області, вносять суттєвий вклад в рішення таких складних завдань як профілактика ВІЛ/СНІДу, надання допомоги та підтримка людей які живуть з цією проблемою, розробляють та впроваджують нові інноваційні механізми, які здатні впливати на зниження темпів розповсюдження ВІЛ.
ЗАГАЛЬНІ ЗАВДАННЯ НА 2012 РІК: - необхідно прискорити процес впровадження соціального замовлення із пріоритетом на профілактику, як первинну так і вторинну, а також підтримки програм догляду за ЛЖВС - передбачити конкретні заходи щодо моніторингу доцільності витрати притягнутих коштів для проведення конкретної діяльності в області ВІЛ/СНІД, інше.
НАПРЯМКИ АДВОКАЦІЇ: - Профілактика - Лікування - Догляд та підтримка - Захист прав. ОРГАНІЗАЦІЇ-ВИКОНАВЦІ: Об’єднання «Разом за життя» ОМО «Клуб взаємодопомоги «Життя+» ГО « Молодіжний Центр Розвитку» ОБФ «Дорога до дому» ГО «Сонячне коло» «Клініка дружня до молоді» БФ «Діємо разом» ЮМБФ «Час молоді» ГР «Віра, Надія, Любов» Асоціація колишніх в’язнів «Подолання» «Баварський дім, Одеса» ООБФ «За майбутнє без СНІДу», ООГО «Ера милосердя» ГО «Джерела Права» МГР «Партнер».

13.02.2012